top of page
Colleagues in Hallway

Ügyfeleim visszajelzéseiből

Referenciák: Clients

Őszinte nyitottság

"A coaching folyamat során mindvégig biztonságban és inspirálva éreztem magam. Gyorsan kialakult köztünk a bizalom, azonnal megtalálta a módot, hogyan tud segíteni abban, hogy jobban rálássak az elakadásomra, dilemmámra. Üléseink során profi módon ötvözi az empátiát és a tiszta, perspektívaváltó visszajelzéseket az adott témához igazítva – ez különösen hasznos és fontos számomra, mert így tudok eljutni a saját megoldásaimhoz és felismeréseimhez. Azért szeretek Krisztivel dolgozni, mert természetes és őszinte nyitottsággal, gyengéd figyelemmel viszonyul hozzám,miközben a fókusza mindvégig a megoldáson marad. Finoman támogat, dolgoztat és inspirál egyszerre."

Új nézőpont

"Mindegyik ülésről úgy érzem új nézőponttal távoztam még akkor is, ha témáink azelőtt általam már többször is átgondoltak voltak. Változatos eszközöket villantott fel nekem coaching repertoárjából, így volt lehetőségem többféle módon is körüljárni elakadásaimat.
Minden ülés alkalmával 100%-os figyelmet kaptam / éreztem tőle, könnyű volt mélyebb témákról is hamar megnyílnom számára, hiszen elfogadó és bizalmas közegben találtam magamat. Maximálisan elégedett vagyok vele, mint coachhal és a minőségi munkával, amit megtapasztalhattam. Több ismerősömnek is őszintén csak ajánlani tudtam Krisztát!"

Maximális figyelem

"A folyamat alatt végig biztonságban éreztem magam, és maximális figyelmet kaptam.
A visszajelzéseid, kérdéseid bizonyították, hogy az alkalmak során szemmel, füllel, szívvel kísértél. Megismertem néhány technikát, elméletet és gyakorlatot is, amit alkalmazni tudok a mindennapok során/önismereti munkámban. Amikor pedig csak ventillálni volt kedvem/erőm, abban is értő figyelemmel vettél részt, közben valahogy mégis tudtad keretezni.
Rá tudtam nézni közelebbről, jobbról-balról a problémáimra, amiket nem hagytunk lógni a levegőben, hanem célt állítottunk a megoldásukra. Azt gondolom közelebb kerültem ahhoz “ki vagyok én” és hogyan működök, és ez segít a mindennapi (stressz)helyzetek megélésében, valamit a hosszútávú céljaim tisztázásában is."

Fejlődés

"A közös munka során sok mindenben fejlődtem, ami kihatott az életem számos területére.
Hatékonyabb, produktívabb lettem, és rengeteg módszert tanultam arra vonatkozóan, hogyan legyek úrrá a halogatásaimon, ami a legtöbb dologban akadályozott eddig, és ami miatt folyamatos lelkiismeret furdalást éreztem korábban. A legnagyobb eredményemnek azt tartom, hogy ha még vissza is tér a régi énem, és elhatalmasodna rajtam a káosz,
szervezetlenség, rögtön van mihez nyúlnom. Tudatosabban élem az életemet, és ebben Krisztinek hatalmas szerepe van. Most már értékelni tudom az eredményeimet, és büszke tudok lenni magamra, és valahogyan mintha több férne bele ugyanabba a 24 órába. .Mindenkinek szeretettel ajánlom, aki többet szeretne az életéből kihozni."

Változatos módszertanok

"Krisztát nagyon figyelmes és rugalmas coachnak ismertem meg. A ülések  módszertanát mindig igyekezett az én adott igényeimnek megfelelően kiválasztani, így az egész konkrét feladatoktól a működésem mélyebb megértéséig a „túlélési stratégia gyártáson” át sokféle eszközt/gyakorlatot kipróbáltunk. A folyamat során végig úgy éreztem, hogy figyel rám és az igényeim irányítják a beszélgetéseket, ugyanakkor ha szükséges volt egy-egy jól irányzott kérdéssel tartotta meg a fókuszt. Nagyon sokat jelentett számomra, ahogy őszinte visszajelzéseivel, kérdéseivel tükröt tartott elém, és megkérdőjelezett olyan állításokat, amelyek számomra alapvetésnek tűntek. Az alkalmak alapján Krisztáról könnyen kapcsolódó, nyitott, eredményorientált coach képe rajzolódott ki bennem. A folyamat eredményeképpen felismertem, hogy mi/kik lehetnek segítségemre a bizonytalanság kezelésében és én magam hogy vagyok ezzel a bizonytalansággal. A folyamat segített a saját határaim megtalálásban és ezek egyértelmű kommunikálásban. A folyamat nagy segítséget adott abban, hogy tudatosan felkészüljek az előttem álló új életszakaszra és az ezzel járó kihívásokra.
Nagyon köszönöm!"

bottom of page