Soothing Bell

Keretek

 

Időtartam

A coaching ülések 50 percesek.

Árak

1 alkalom 15.000 Ft

Szerződés

Az első találkozás alkalmával döntünk arról, hogy folytatjuk-e a közös munkát, és ha igen hány alkalmas folyamatra szerződünk. Amennyiben nem köteleződünk el, ez az alkalom ingyenes.

Helyszín

Budapest, III. kerület, Óbuda

Lemondási feltételek

Szerződéskötés után a már lefoglalt időpontok lemondása 24 órával a találkozót megelőzően ingyenes. 24 órán belüli lemondás esetén a teljes díj fizetendő.
Ha a coach mondja le 24 órán belül a találkozót, a következő ülés ingyenes.

TUDNIVALÓK

A coach és coachee együttműködése partneri folyamat annak érdekében, hogy a coachee a lehető legtöbbet hozza ki önmagából - személyes és szakmai szempontból egyaránt -, így életét egyre hitelesebben, önazonosabban alakíthassa.

A coaching nem pszichoterápiás eljárás*, közvetlenül és közvetve sem célozza pszichés és pszichoszomatikus zavarok megoldását.

Pszichés, illetve pszichoszomatikus zavarral, mentális működést érintő problémában erre feljogosított szakember, így különösen pszichoterapeuta nyújthat segítséget

______________________

* Pszichoterápia: többféle módszeren alapuló, tudományosan megalapozott, a pszichés és pszichoszomatikus zavarok esetén alkalmazott, egyéni vagy csoportos formában, több, meghatározott időtartamú ülésben történő terápiás eljárás, amelyet a pszichoterápiás eljárások végzésére képesítéssel rendelkező szakorvos vagy klinikai szakpszichológus végezhet önállóan. (Az egészségügyről szóló 1997. évi CLIV. törvény 103.§.)

Pszichoterapeuta: pszichoterápiás eljárások végzésére képesítéssel rendelkező szakorvos vagy klinikai szakpszichológus.